top of page
2017

Dit waren onze activiteiten in 2017

Kerstmis 2017

De Mates hebben 2017 afgesloten met een aantal optredens in kerstsfeer! Het waren ook dit jaar weer gezellige dagen met redelijk weer.

9 december: optreden tijdens de Kerstmarkt in Winkelecentrum Kastelenplein in Eindhoven.

17 december: optreden in Zalencentrum Eindhoven op de Hoogstraat.

22 december: IKEA

23 december: NS Tour Eindhoven -Tilburg - Eindhoven

Southern Comfort Barber Mates waren aanwezig op 10e Barbershop Ontmoetings Festival (BOF) in Den Bosch
Op zaterdag 30 september waren de Mates weer present tijdens het 10e Barbershop Ontmoetings Festival, een 2-jaarlijks terugkerende happening in het sfeervolle, maar deze keer helaas regenachtige Den Bosch. Op de Grote Markt werd een aubade gebracht aan de vertrekkende burgemeester Rombouts. Door de aanwezigen werd voor hem 'Friends' en '`Heart of my heart' gezongen. Daarna hebben we gezongen op drie lokaties in het centrum van de stad onder begeleiding van een gezellige scout, die ons naar de diverse lokaties loodste. Al met al een gezellige middag met veel koren en kwartetten uit het hele land.

Geslaagd optreden van de Mates en Gals tijdens de  
(M)uzikale (M)idzomer (O)ntmoeting

Op vrijdag 23 juni j.l. hebben de Mates en Gals samen een geslaagd optreden verzorgd tijdens het MMO in het Paviloen Gennneperparken in Eindhoven. Verdere deelnemers aan deze avond waren: Kamerkoor Allegrezza, Zanggroep Cascade, NotaBene kamerkoor en The Soundbytes. Het was een sfeervolle avond met mooi weer en natuurlijk mocht de Afterglow niet ontbreken.

30-jarig jubileum

Op zondag 23 april hebben de Mates en Gals hun 30-jarig jubileum gevierd met een optreden  in Fort Asperen in Acquoy. Nadien in Leerdam op de boot voor een gezellig samenzijn tijdens een prachtige tocht over de Linge en genieten van een voortreffelijk warm- en koud buffet.

bottom of page